Werkgroepen

L.E.A.G.U.E.

L.E.A.G.U.E. (Logistics and Engineering Academic Global User Enforcement)

L.E.A.G.U.E. is de ICT-werkgroep van Heimdal. In deze werkgroep worden alle IT-projecten van Heimdal ontwikkeld zoals de website, Discord bot, etc. Daarnaast is L.E.A.G.U.E. ook het ondersteunend orgaan voor het netwerk te regelen voor de LAN-party die we organiseren.

Deze werkgroep wordt opgemaakt uit studenten van alle richtingen, maar de studenten die Toegepaste Informatica volgen op HOGENT kunnen hun hulp hierbij inbrengen als extra punten voor een vak dat zij krijgen. Daarnaast worden er soms evenementen of tech-talks gedeeld met onze leden zodat deze samen kunnen beleefd worden. Dit zorgt voor een toffe sfeer alsook een verrijking van de kennis.

Als er vragen zijn kan je altijd de actieve ICT bereiken.


Feest & LAN-werkgroep

Elk jaar organiseren wij met Heimdal een WAN en een LAN. Hierbij gaan wij kijken om competities op te bouwen en randanimatie te organiseren voor 1 avond. Dit is een manier om onze leden zowel organisatorische als technische vaardigheden aan te leren alsook connecties te maken met externe bedrijven.


Comic Sans Vrijwilligers

Deze werkgroep is ontstaan nadat onze hulp meerdere keren werd gevraagd bij activiteiten georganiseerd door derden.
Zo organiseert de Comic Sans grote evenementen zoals de Halloween Freakshow party en de Dragqueen party. Hier werd onze hulp dan ingeschakeld voor het opbouwen en decoreren van de ruimte, maar ook de ticketcontrole aan de deur.

Onze sponsors