Over ons

Heimdal is een studentenvereniging gelinkt aan toegepaste informatica die zich richt op geeks en gamers. Waar je altijd jezelf mag zijn en je niet bang moet zijn om jezelf te uiten zoals je bent. Wij organiseren jaarlijks meerdere activiteiten in een geeky thema dus kom zeker eens af als dit je interesseert.

Daarnaast organiseert Heimdal ook jaarlijks een LAN-party voor alle gamers en niet-gamers. Hier kunnen we ons eens uitleven aan de hand van verschillende toernooien alsook casual gaming. Tevens organiseert Heimdal de L.E.A.G.U.E. werkgroep. Deze werkgroep staat in voor alle ICT projecten binnen Heimdal. Mocht je dus interesse hebben in dit kan je zeker eens komen polsen.


Historiek

De studentenvereniging Heimdal is opgericht in Januari 2018 met als oorspronkelijk doel om ICT ondersteuning aan te bieden voor studenten, studentenverenigingen aangesloten aan de Hogeschool Gent en student-ondernemers. Daarnaast ontwikkelde Heimdal ook toepassingen om het leven van de student aan de Hogeschool Gent te vergemakkelijken. Zo heeft Heimdal bijvoorbeeld software geschreven voor de vele touchscreen schermen die men kan vinden op Hogeschool Gent.

Naargelang Heimdal ouder werd is de focus van de vereniging meer gevloeid van ICT'ers naar geeks en gamers. Omdat Heimdal als ondersteunende ICT vereniging is gestart was deze doelgroep hier dan ook nauw aan gelinkt. Daarmee organiseren wij nu activiteiten gericht naar deze doelgroep. Dit meestal in een jaarthema. Een overzicht van alle jaarthema's kan je hieronder vinden.

Jaarthema's

  • 18'-19' Harry Potter
  • 19'-20' Game of Thrones
  • 20'-21' Avatar The Last Airbender
  • 21'-22' The Witcher
  • 22'-23' The Lord of the Rings
  • 23'-24' Pirates of the Caribbean

Ons schild:

Heimdal schild

Onze sponsors