Om de site op te zetten, krijgt U van ons gebruikersgegevens. Daarmee logt u in via server1.heimdal.be. Wanneer U ingelogd bent komt u terecht op volgend startscherm. Ook wel Control Panel genoemd.
Startscherm

Het eerste dat U moet doen is het domein aanmaken, dit doet U door in het midden van het scherm ‘Domain’ aan te klikken. Dan bevindt U zich op een nieuwe pagina waar je ‘Domain name’ invult met Uw domeinnaam. Bij ‘Home Directory’ kiest U ‘Create a new Home Directory’. Na het klikken op ‘Create’ is Uw domen aangemaakt.
Domain – voor

Domain – resultaat

Om bestanden op de server te kunnen zetten moet U een FTP account aanmaken. Rechtsonder op het Control Panel staat ‘FTP Accounts’ daar klit U op waarna U een account maakt. Maak een ‘Username’ en een ‘Password’, vervolgens duidt U ‘Full acces’ aan en ‘Set Master home directory’ op /root. Na het klikken op ‘Create’ is het account aangemaakt. Via ‘FTP accounts’ kunt U Uw accounts altijd raadplegen.
FTP – voor
FTP – resultaat
Uw mailadressen maakt U ook aan via dit Control Panel. Linksonder vindt U ‘Mailboxes’. Daar kunt U tot het maximum mailadressen aanmaken. Hier kunt U de bestaande mailadressen ook terugvinden.
Mail – voor
Mail – resultaat